top of page
Afbeelding_characteristics.png
Afbeelding_tekst_ABI.png

THE ARTIST WAY program

Kunstenaars hebben 9 eigenschappen die maken dat zij net anders kijken, denken en werken dan de meesten van ons. In dit programma leer je welke dit zijn en ervaar je in opdrachten en groepsdiscussies dat het zelf inzetten van deze eigenschappen verrassende oplossingen of ideeën voor jouw vraagstuk kan geven.

Onderdelen

Het programma bevat 3 onderdelen:

' Je werkt aan je creatieve skills en leert anders kijken en denken. Als een kunstenaar. Verrassend wat er gebeurt met je brein en hoe je ineens heel andere invalshoeken voor je vraagstuk ziet' 

Afbeelding_apply.png
Afbeelding_characteristics.png

  1. artist characteristics: je maakt kennis met de kunstenaarseigenschappen aan de hand van voorbeelden: welke kunstenaars hebben die eigenschap en hoe uit zich dat in hun werk? 
     

  2. insights: je krijgt inzichten hoe je dit naar jezelf en je eigen denken en doen kunt vertalen (lessons learned)
     

  3. apply & practice: je oefent aan de hand van opdrachten en groepsdiscussies in het zelf inzetten van die eigenschappen voor jouw vraagstuk. En je proeft de eerste opbrengst van welke verrassende ideeën en oplossingen deze andere manier van kijken en denken kan geven.

Afbeelding_insights.png
marcel_duchamp_fountain.jpg

klantcase

Met Marcel Duchamp naar nieuwe inzichten voor kwaliteitsmanagement 

 

Incompany maatwerk programma

Het THE ARTIST WAY program kan incompany en voor groepen geboekt worden. JAS maakt het programma voor je op maat afhankelijk van je beschikbare tijd, groepsgrootte en het vraagstuk waar je mee aan de slag wilt. Meer weten? Neem dan even contact op

Individueel het programma volgen

JAS organiseert regelmatig workshops op verschillende lokaties en ook online. Weten welke er gepland staan voor de komende periode? Klik hieronder voor de agenda, meer informatie en om je in te schrijven.

Dit programma maakt onderdeel uit van de ART based INNOVATION methodiek.

klantcase

'Jattend' als Picasso je nieuwe teamrol binnen de organisatie vormgeven

 

picasso_v1_overtrek_3kleuren.png
bottom of page