top of page
profiel_foto_facebook.jpg
tekst_AFI_22okt21.png

ART for IMPACT

ART for IMPACT is JAS-kunst met een duidelijke boodschap. Het werk stelt de toeschouwer een kritische vraag, maakt hem/haar bewust van een maatschappelijk vraagstuk. En zet aan tot nadenken over waarom dingen in de wereld zijn zoals ze zijn en hoe vreemd dat soms is.

JAS Kunstwerk op een event

ART for IMPACT werken kunnen geëxposeerd worden bij evenementen, bedrijven of publieke lokaties. 

Voorbeelden van werken vind je op deze website onder 'werk en exposities.'
Afhankelijk van de beschikbare ruimte en het budget bepalen we samen welke bestaande werken geschikt zijn bij de boodschap van jouw event, of welke werken JAS op maat voor je maakt.

' Kunst is volgens mij nog steeds het krachtigste middel om mensen zich bewust te laten maken van wat er in de wereld gebeurt' 

Janine JAS

sustprod3.jpg
dia_enough2.jpg
dia_india.jpg
dia_pages3.jpg

 Samen kunst maken op een event

Wat is er mooier dan, om de beleving van deelnemers aan een event nog sterker te maken, samen een kunstwerk te maken in het thema van het event?

Zo onthoudt iedereen de boodschap van jouw event nog beter! En natuurlijk krijgt het werk, na afloop, een passende bestemming die jij zelf bepaalt.

3_IMG_1290.jpg

Samen impact maken

Schilderend symbolisch impact maken op een festival

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een ART for IMPACT werk op jouw evenement? Neem dan contact op via 06 53 39 69 96 of jas@jasartstudio.nl.

bottom of page