top of page
picasso_v1_overtrek_3kleuren.png

steal like an artist

kunst shot

 

Steal like an artist

Aan de slag met de kunstenaarseigenschap: een kunstenaar jat

In de wereld van de kunst is 'jatten' een sublieme kunstvorm op zich: geen idee is immuun voor de aantrekkingskracht van een eerdere vonk. Kunstenaars die durven te jatten plukken zorgvuldig de meest betoverende elementen uit bestaande werken, om ze vervolgens te transformeren, van henzelf te maken en zo een geheel nieuwe betekenis te geven.

In dit kunst shot ga je zelf jatten en zo ervaren hoe je inspiratie kunt halen uit heel andere professies, vakgebieden of uit kunstenaars. Gezamenlijk vertalen jullie die inspiratie terug naar jullie vraagstuk: welke elementen kun je gebruiken en hoe transformeer je ze naar oplossingen voor jullie vraag?

 

Wanneer dit kunst shot?

Dit kunst shot is heel geschikt als je merkt dat jullie, als het over het vraagstuk gaat, vaak in vertrouwde denkpatronen en oplossingen denken. Omdat jullie al langer met het vraagstuk bezig zijn of omdat simpelweg alle bekende oplossingen zo voor de hand liggen.

Opzet

Na een verhaal over jattende kunstenaars, gaan jullie individueel en in groepjes aan de slag.

 

Resultaat

Jullie ervaren dat je veel kunt leren als je goed om je heen kijkt en dat 'jatten' heel nieuwe inzichten geeft voor jullie vraagstuk. Jullie gaan terug naar de werkvloer met frisse inzichten en afspraken voor acties waar jullie direct mee aan de slag kunnen.

 

Duur

60 minuten

Groepsgrootte

4 - 10 deelnemers (meer in overleg)
 

Prijs

295 euro (excl. BTW en eventuele reiskosten)

meer info en boeken: bel 06 53 39 69 96 of mail naar jas@jasartstudio.nl

5_IMG_5690.jpg
3_IMG_5686.jpg
IMG_0949.jpg
bottom of page