top of page

the power of observation & imagination

kunst shot

 

The power of observation & imagination

Aan de slag met de kunstenaarseigenschap: een kunstenaar heeft een groot waarnemingsvermogen en een kunstenaar heeft verbeeldingskracht.


Kunstenaars kunnen als geen ander met een kinderlijke nieuwsgierigheid naar dingen kijken, observeren zonder vooraf te oordelen, ècht oprecht waarnemen en voelen. Als je op een andere manier kijkt en waarneemt, ontdek je nieuwe dingen. In dit kunst shot analyseren jullie een kunstwerk. Wat jullie ontdekken vertalen jullie met verbeeldingskracht terug naar inzichten en ideeën voor jullie vraagstuk. Welke onverwachte aanwijzingen heb je gekregen? Met de groep worden deze nieuwe inzichten besproken en wordt van elkaar geleerd.

 

Wanneer dit kunst shot?

Dit kunst shot is heel geschikt als je eens op een heel nieuwe manier naar jullie vraagstuk wilt kijken of als het je simpelweg ontbreekt aan inzichten en ideeën, bijvoorbeeld omdat het vraagstuk nieuw voor je is of je juist vastzit in de bekende denkpatronen.

Opzet

Na een introducerend verhaal over oprecht nieuwsgierige kunstenaars gaan jullie individueel en in groepjes aan de slag.

 

Resultaat

Jullie kijken weer fris met een nieuwsgierige, open blik naar jullie vraagstuk. Dit geeft nieuwe inzichten en verrassende, onverwachte aanwijzingen. Jullie gaan terug naar de werkvloer met nieuwe energie, frisse inzichten en afspraken voor acties waar jullie direct mee aan de slag kunnen.

 

Duur

60 minuten

Groepsgrootte

4 - 10 deelnemers (meer in overleg)
 

Prijs

295 euro (excl. BTW en eventuele reiskosten)

meer info en boeken: bel 06 53 39 69 96 of mail naar jas@jasartstudio.nl

5_IMG_5690.jpg
3_IMG_5686.jpg
IMG_0949.jpg
bottom of page