top of page
Afbeelding_analysis.png
Afbeelding_tekst_ABI.png

ART ANALYSIS  program

In dit programma observeer je kunstwerken of sta je stil bij de kritische vraag die de kunstenaar bij een werk stelt. In opdrachten en groepsdiscussies vertaal je die inzichten naar je eigen vraagstuk en bouw je zo aan verrassende oplossingen of ideeën.

Onderdelen

Het programma bevat 3 onderdelen:

' Als je niet zo'n kunstkenner bent, is het even wennen hoe naar een kunstwerk te kijken en wat je daar dan mee kunt. Maar het is verbazend hoe zo'n nieuw perspectief je hersenen soort van reset.

Door een kunstwerk te analyseren krijg je ineens een idee of inzicht wat maakt dat je anders tegen je eigen vraagstukken aankijkt.

Dat had ik niet gedacht.' 

Afbeelding_apply.png
Afbeelding_insights.png

  1. art analysis: je maakt kennis met het gericht observeren van een kunstwerk. Ook sta je stil bij de kritische vragen die een kunstenaar soms in zijn werk stelt. Beide met tot doel er inzichten uit te halen voor jouw vraagstuk. 
     

  2. insights: je krijgt inzichten hoe je deze manier van kijken en analyseren in je dagelijks denken en doen kunt toepassen (lessons learned)
     

  3. apply & practice: je oefent aan de hand van opdrachten en groepsdiscussies in het vertalen van je observaties naar je eigen vraagstuk. En je proeft de eerste opbrengst van welke verrassende ideeën en oplossingen deze andere manier van kijken en denken kan geven.

Afbeelding_analysis.png
marcel_duchamp_fountain.jpg

klantcase

Met Marcel Duchamp naar nieuwe inzichten voor kwaliteitsmanagement 

 

Incompany maatwerk programma

Het ART ANALYSIS program kan incompany en voor groepen geboekt worden. JAS maakt het programma voor je op maat afhankelijk van je beschikbare tijd, groepsgrootte en het vraagstuk waar je mee aan de slag wilt. Meer weten? Neem dan even contact op

Individueel het programma volgen

JAS organiseert regelmatig workshops op verschillende lokaties en ook online. Weten welke er gepland staan voor de komende periode? Klik hieronder voor de agenda, meer informatie en om je in te schrijven.

Dit programma maakt onderdeel uit van de ART based INNOVATION methodiek.

bottom of page