Afbeelding_characteristics.png
Afbeelding_tekst_ABI.png

THE ARTIST WAY program

Kunstenaars hebben 9 eigenschappen die maken dat zij net anders kijken, denken en werken dan de meesten van ons. In dit programma leer je welke dit zijn en ervaar je in opdrachten en groepsdiscussies dat het zelf inzetten van deze eigenschappen verrassende oplossingen of ideeën voor jouw vraagstuk kan geven.

 

Onderdelen

Het programma bevat 3 onderdelen:

  1. artist characteristics: je maakt kennis met de kunstenaarseigenschappen aan de hand van voorbeelden: welke kunstenaars hebben die eigenschap en hoe uit zich dat in hun werk? 
     

  2. insights: je krijgt inzichten hoe je dit naar jezelf en je eigen denken en doen kunt vertalen (lessons learned)
     

  3. apply & practice: je oefent aan de hand van opdrachten en groepsdiscussies in het zelf inzetten van die eigenschappen voor jouw vraagstuk. En je proeft de eerste opbrengst van welke verrassende ideeën en oplossingen deze andere manier van kijken en denken kan geven.

' Je werkt aan je creatieve skills en leert anders kijken en denken. Als een kunstenaar. Verrassend wat er gebeurt met je brein en hoe je ineens heel andere invalshoeken voor je vraagstuk ziet' 

Afbeelding_characteristics_totaal.png

Individueel het programma volgen

JAS organiseert regelmatig workshops op verschillende lokaties en ook online. Weten welke er gepland staan voor de komende periode? Klik hieronder voor de agenda, meer informatie en om je in te schrijven.

Incompany maatwerk programma

Het THE ARTIST WAY program kan ook incompany en voor groepen geboekt worden. JAS maakt het programma dan voor je op maat afhankelijk van je beschikbare tijd, groepsgrootte en het vraagstuk/de vraagstukken die je zou willen inbrengen. Meer weten? Neem dan even contact op

Dit programma maakt onderdeel uit van de ART based INNOVATION methodiek.