top of page
IMG_9386_edited.jpg

JAS.

contact

Let art tell the story

JAS artstudio wordt gerund door Janine van Iperen- Stegeman. Janine studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente en heeft een achtergrond met meer dan 20 jaar advies- en projectervaring in het bedrijfsleven en de (semi)overheid. In 2019 volgde zij een kunst-opleiding aan Slade Artschool (University College) in Londen. Zij is ervan overtuigd dat uit de samenwerking kunst - bedrijfsleven mooie dingen kunnen groeien.

Als Arts Architect helpt zij het management van organisaties bij het opzetten van ART programma’s, begeleidt zij het programma, faciliteert zij de onderdelen en adviseert zij gaande het programma over de vertaling naar bedrijfskundige modellen en toepassing in de werkpraktijk.
 

De door haar ontwikkelde methodiek van ART based INNOVATION, die organisaties inspireert om vanuit een radicaal ander perspectief naar organisatievraagstukken en vernieuwing te kijken, maakt onderdeel uit van de in te zetten kunstinterventies van het ART programma.

Het JAS atelier bevindt zich op het Zwitsalterrein in Apeldoorn.De studio zit in een van de oude fabrieksgebouwen. 

Veel van Janine's werk is daar te zien en hier worden ook vaak onderdelen van ART programma's voor ondernemers en organisaties verzorgd.

JAS artstudio

Vlijtseweg 130 (Zwitsal terrein)

7371 AK Apeldoorn

tel: 06 53 39 69 96

email: jas@jasartstudio.nl

bottom of page