top of page
Hare Majesteit

art & business

ART based INNOVATION

ART based INNOVATION is een JAS-methodiek waarbij kunst ingezet wordt om eens radicaal anders naar organisatievraagstukken en innovatie te kijken.
 

' Kunst en bedrijfsleven, dat boterde volgens mij nooit zo. En dat is jammer. Want juist kunst kan organisaties die zichzelf willen blijven ontwikkelen eens radicaal anders naar vernieuwing laten kijken. Vanuit een compleet ander perspectief. En dat geeft nieuwe ideeen voor innovatie'

Janine JAS

Voor wie is het?

Wat doet het?

Veel organisaties werken volgens een bewezen methodiek aan vernieuwing van hun producten en dienstverlening, zoals bijvoorbeeld Design Thinking. Vaak in samenwerking met klanten, gebruikers en ketenpartners.
Met ART based INNOVATION helpt JAS je een heel nieuw perspectief toe te voegen. Met als resultaat nieuwe, frisse ideëen en inspiratie voor toepassingen, innovaties of verdienmodellen.
 

Bedrijven en (semi)overheidsinstellingen die zichzelf willen blijven verbeteren en willen blijven leren. Die bijvoorbeeld maatschappelijk ondernemen een boost willen geven of meer impact willen maken.

Hoe werkt het? Werksessies of lezingen

Janine geeft lezingen en werksessies over ART based INNOVATION. 

Tijdens een werksessie ga je in een groep aan de slag met een innovatievraag vanuit je organisatie. Je observeert kunstwerken of staat stil bij de kritische vraag die de kunstenaar bij het werk stelt. In opdrachten en discussies vertaal je die inzichten naar je eigen vraagstuk en bouw je zo aan verrassende oplossingen of ideëen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via jas@jasartstudio of 06 53 39 69 96

ART for IMPACT

' Kunst is volgens mij nog steeds het krachtigste middel om mensen zich bewust te laten maken van wat er in de wereld gebeurt'

Janine JAS

ART for IMPACT is JAS-kunst met een duidelijke boodschap. Het werk stelt de toeschouwer een kritische vraag, maakt hem/haar bewust van een maatschappelijk vraagstuk. En zet aan tot nadenken over waarom dingen in de wereld zijn zoals ze zijn en hoe vreemd dat soms is.

ART for IMPACT werken kunnen geëxposeerd worden bij evenementen. 

Voorbeelden van werken vind je op deze website onder 'werk en exposities.
Afhankelijk van de beschikbare ruimte en het budget bepalen we samen welke bestaande werken geschikt zijn bij de boodschap van jouw event, of welke werken JAS op maat voor je maakt.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een ART for IMPACT werk op jouw evenement? Neem dan contact op via jas@jasartstudio of 06 53 39 69 96

bottom of page